Kurssit

KESÄ 2022

Järjestämme kesäkuussa Tampereella kaikille näyttelemisestä kiinnostuneille draamakurssin. Hanketta tukee Tampereen Kaupunki.

Toiveenamme on, että jokaiselle kurssilaiselle jää kurssilta vahvat työkalut näyttelijyyden itseohjautuvaan kehittämiseen.

DRAAMAKURSSI

Kurssin vetäjinä toimivat näyttelijä ja improvisaatiokouluttaja Jutta Tilvis sekä video- ja teatteriohjaaja Miro Santeri.

KURSSIN AIKATAULU

Ke 8.6. klo 18-20

To 9.6. klo 18-20

La 11.6. klo 18-20

Su 12.6. klo 11-1

Kurssi järjestetään neljänä päivänä kesäkuussa. Ensimmäiset kolme päivää teemme yhdessä töitä 2 tunnin tapaamisissa. Viimeisenä päivänä luvassa on pidempi kurssikerta, silloin tarjoamme jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden kahdenkeskeiseen palautteeseen, jossa voimme puhua syvemmin henkilökohtaisista tavoitteistasi sekä niiden saavuttamisesta. Yhteensä kurssi kattaa 10 tuntia opetusta. Osallistujat saavat kurssitodistuksen.

Kurssi on tarkoitettu kaikille alasta ja aiheesta kiinnostuneille, eikä se sisällä pääsyvaatimuksia. Kuitenkin vain 16 ensimmäistä ilmoittautunutta valitaan mukaan. Ilmoittauduthan siis 1.6. mennessä!

Voit ottaa Miroon rohkeasti yhteyttä varataksesi paikkasi tai mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää: mirosanteriofficial@gmail.com

△ Paikkana toimii Mahdollisuuksien Tila ( Selininkatu 5, Tampere )

△ Ajankohta 6.-12.6.2022

△ Hinta 128 €

△ Kurssi on vasta-alkajille ikään katsomatta!

△ Yhteys kollektiivi.triangeli@gmail.com / 040 735 4380