Yhdistys

”Teen taidetta kahdesta syystä: Rakastan itseni ja muiden haastamista yhteisissä projekteissa. Toisekseen ajatus vaihtoehtoisesta elämästä, jossa en tekisi taidetta ja kuolisin katkerana vanhuksena, pelottaa minua, järisyttäen koko olemustani. Teen siis taidetta rakkaudesta lajiin, mutta myös pelosta.”

Miro

”Taide on minulle tapa tutkia suhdettani omaan itseeni, muihin ihmisiin ja maailmaan. Taiteen kokeminen on parhaimmillaan rituaali, jossa jaettu kokemus yhdistää joukon ihmisiä arkitodellisuuden ulkopuolisessa tilassa. Taide on siis mystiikkaa ja arvoituksellisuuden äärellä olemista, mutta myös ilon lähde ja tapa olla yhdessä toisten ihmisten kanssa.”

Patrik

”Olen kiinnostunut taiteen saavutettavuudesta. Tarkasti suunniteltu kuvailutulkkaus ja äänimaisemointi yhdistettynä luoviin tekniikoihin, taitoon ja tarkkaan toteutukseen mahdollistaa moniaistillisen kokemuksen.”

Tuukka
Jarkko Oksanen

”Taide merkitsee minulle kanavointia, yhdessä tekemistä ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisen, esteettisen kokemuksen tavoittelua. Arkiseenkin luomiseen voi sisällyttää innostusta syvemmistä mysteereistä. Ajattelun haastaminen ja jatkuva kehittäminen esimerkiksi filosofian tematiikkojen kautta kuuluu nähdäkseni taiteen harjoittamiseen ja jopa sen korkeampiin tavoitteisiin.”

Jarkko
Pyry

”Taiteessa minua kiinnostaa uuden oppiminen, kokeileminen ja yhtenäisen kokonaisuuden kasaan palastelu. Kohtaamiset intiimin taiteen parissa niin verkossa kuin hämyisissä nurkissa kiehtova. Tarinankerronnassa koen suurta voimaa ja potentiaalia ihmiselon ymmärtämiselle.”

Pyry

”Olen aina kokenut vastustamatonta viehätystä uutta ja eritoten poikkeavaa taidetta kohtaan. Taiteen tehtävä kun on mielestäni nostaa elämässä esille sen irrationaalinen elementti; levottomuutta herättävä epätasapaino, jonkinasteinen läpinäkymättömyys, kaaoksen henkäys. Taide on korvaamattoman tärkeä väline maailman kokemiseksi.”

Jutta